• 0727 866 666
  • office@decorplusiasi.ro
  • Luni-Vineri 08.00 - 17.00
mobila-la-comanda-iasi

Despre Decor Plus

Materiale superioare.
Acurateţea detaliilor.
Proporţii şi armonie.
O echipă unită de peste 18 ani cu ingineri, arhitecţi şi specialişti dedicaţi în prelucrarea lemnului şi a materialelor adiacente.
Aproape două decenii de experienţă în a aduce la realitate visurile cele mai somptuoase în arta mobilei custom, cu atenţie la proporţii şi la matematica ascunsă a armoniei căminului tău.

Ne-am specializat în producerea mobilierului custom, pentru că fiecare casă manifestă personalitatea şi viziunea celui care îşi imaginează acolo căminul perfect pentru el. Iar noi avem grijă ca fiecare piesă de mobilă să fie în concordanţă 1 la 1 cu proiectul partenerului nostru.

Fiecare aspect este luat în considerare: înălțimea, adaugarea de materiale adiacente, detaliile îmbinărilor, finisajele, utilizarea decorativă şi practică, culorile, lacul și multe altele. Pentru că proporțiile sunt secretul perfecţiunii unui proiect. În această căutare continuă a armoniei, suntem mulțumiți doar atunci când ajungem la potrivirea desăvârşită a tuturor elementelor de design ale mobilierului.
Lemn masiv, PAL melaminat sau MDF vopsit în proiectele noastre imaginate şi executate la detaliu.
Eficienţă de lux cu Décor Plus.

  • Mobilier casnic: bucatarii, dormitoare (tineret, matrimonial), dressing-room, living-room, bai, hol;
  • Mobilier comercial: magazine, farmacii, cabinete medicale, pensiuni, hoteluri, mobilier scolar;
  • Sedii firma: birouri, dulapuri depozitare, dulapuri arhiva.
Oferim solutii complete pentru amenajarea casei:
  • interior: amenajare mansarde, scari interioare din lemn, mobilier;
  • exterior: pergole, foisoare, terase si alte structuri din lemn pentru casa si gradina.

Mobila la comanda Iasi

Acordam o importanta deosebita designului, de aceea avem o echipa de creatie puternica formata din designeri si ingineri capabili sa ofere cele mai bune solutii de amenajare. Dotarea tehnica moderna ne permite sa executam mobilier complex in conditii de calitate si functionalitate deosebite. Asiguram consiliere gratuita clientilor firmei noastre pentru alegerea solutiilor optime de amenajare a spatiilor: spatii de locuit, spatii de birouri, spatii comerciale. Acestea din urma pot deveni oglinda a personalitatii si cerintelor dumneavoastra.

Departamentul nostru de proiectare transpune in proiecte tehnice ceea ce designerii au gandit. De la releveu la simularea tridimensionala, puteti urmari evolutia crearii mobilierului dumneavoastra. Alegerea materialelor, a culorilor si texturilor, a accesoriilor – la sugestia proiectantilor nostri – va vor da senzatia de participare la transpunerea in realitate a viselor dumneavoastra.

CONSILIERE

Asiguram consiliere gratuita clientilor firmei noastre pentru alegerea solutiilor optime de amenajare a spatiilor. Alege mobila la comanda Iasi!

DESIGN

Designerii nostri va propun solutii pentru ca spatiul dumneavoastra sa devina ceea ce ati visat, sa fie primitor, relaxant, modern, un camin.

PROIECTARE

Departamentul nostru de proiectare transpune in proiecte tehnice ceea ce designerii au gandit. De la releveu la simularea tridimensionala, puteti urmari evolutia crearii mobilierului dumneavostra.

© Copyright 2015 Decor Plus Iasi