• 0727 866 666
  • office@decorplusiasi.ro
  • Luni-Vineri 08.00 - 17.00
  • octombrie

    2

    2015
  • 15225
  • 0
  • Articol publicat in categoria Living

Sfaturi pentru menținerea unui living organizat

Când a venit vorba de organizarea sufrageriei dvs., probabil, ați avut o perspectivă clasică asupra acesteia  – mobila living modern –  o canapea, măsuță de cafea, TV, covor, mese, poate câteva lămpi.
Dar acest articol are rolul să vă încurajeze să vă eliberați de pre-concepțiile despre CUM ar trebui să fie o sufragerie și să îmbrățișați posibilitățile nenumărate despre ceea ce ar putea deveni o cameră de zi.

1. Coșul de gunoi

Dacă gunoiul tinde să se acumuleze în living, adăugând un coș de gunoi ar mai putea reduce din dezordine. Sufrageriile, în principiu, nu au un coș de gunoi în ele;  nu sunt atractive și pot mirosi. Contracarează acest lucru prin alegerea unui coș de gunoi care se potrivește cu decorul camerei dumneavoastră. Dacă știți că diverse alimente vor fi aruncate aici, găsiți unul cu un capac etanș și saci de gunoi cu rol de dezodoriare.

 

2. Păstrați curăție pe mese

Living9Lucrări, cărți, broșuri și reviste tind să se acumuleze pe suprafețe plane din casă, iar sufrageria nu face excepție.
„Ai nevoie de un centru de informare de uz casnic”, spune Julie Morgenstern, autor de organizare de la interior spre exterior. De fapt, camera de familie este de multe ori mult mai aglomerată decât ar trebuie, deoarece este un loc de întâlnire central în casă. Un sertar sau două este recomandarea ideală făcută de Julie. Dacă nu aveți spațiu în podea, vă puteți achiziționa un coș unde să vă puneți toate revistele ce v-ar putea incomoda în cursul unei zile.

Luați toate revistele de pe masă, organizați-le și creați-le un loc de unde pot fi luate oricând, fiind la îndemână pentru toată lumea.
Creați-vă un obicei din asta și vorbiți cu membrii familiei pentru a vă urma exemplul, pentru a organiza elementele de papetărie în sertare/coșuri, mai degrabă, decât pe măsuța de cafea.

 

3. Colțuri neutilizate

În cazul în care jucăriile sunt la ordinea de zi în living, este timpul pentru o schimbare.
Colțurile neutilizate din living se  transformă în zone de joacă pentru copii, dar le puteți găsi oricând o întrebuințare.
Colțuri sunt, de asemenea, zone bune pentru a pune o bibliotecă mică sau o masă pentru copii. Adaugă locuri  pentru depozitarea jucăriilor, pentru ca fiul dumneavoastră să nu se simtă limitat, iar în același timp este încurajat să facă ordine după ce se joacă.

 

4. Masa de cafea

Living4-4Dacă aveți o măsuță de cafea sau ați uitat că aveți una, din cauza dezordinei, este timpul să reevaluați capacitatea dvs. organizațională.
Mesele de cafea care arata foarte bine, dar nu au niciun spațiu de stocare pentru reviste, telecomenzi sau chiar  băutură, vă vor face, cel mai probabil, viața mai dificilă. Dacă nu aveți buget pentru una nouă, luați în considerare adăugarea cuburi de depozitare mici sau alte spații de depozitare pentru a vă face viața mai ușoară.

 

5. Profitați de spațiul din spatele canapelei

Vă puteți depozita pături suplimentare, perne, lumânări într-un loc accesibil – în spatele canapelei. Este un loc minunat pentru a pune un dulap sau o bibliotecă. În plus, vă oferă un alt spațiu pentru a pune o lampă sau pentru a scoate în evidență unele obiecte prețioase.

6. Sortați-vă colecția de filme

Tot ce ține de domeniul multimedia, cum ar fi DVD-uri, casete video și CD-uri sunt elemente ce se găsesc în fiecare living.
Durează 30 de minute pentru a sorta întreaga colecție, făcând două grămezi: una cu cele pe care doriți să le păstrați și una cu cele pe care doriți să le vindeți sau vor ajunge spre a fi donate.
Există o mulțime de opțiuni pentru stocarea colecției dvs.: turnuri DVD, într-o bibliotecă, sau în sertarele măsuței de cafea. Găsiți un sistem care lucrează pentru dvs.

 

 

 

LASATI UN COMENTARIU

Comentariul va fi publicat dupa aprobare.

Anuleaza raspunsul
© Copyright 2015 Decor Plus Iasi