• 0727 866 666
  • office@decorplusiasi.ro
  • Luni-Vineri 08.00 - 17.00
  • august

    26

    2015
  • 22705
  • 0

Cum să-ți proiectezi dulapul ideal

Fie că este vorba de lipsa de spațiu dulap sau modul în care sunt utilizate dulapurile actuale, toată lumea vrea să știe ce are de făcut pentru a maximiza spațiul de stocare din dulapul de acasă. Aici prezentăm câteva idei despre cum să configurați dulapul dumneavoastră, astfel încât acesta să lucreze pentru tine și nu împotriva ta.

HOL5Stil de depozitare
Pulovere împăturite și stivuite ca și cum acestea s-ar afla într-un magazin, aranjate în funcție de culori. Vă recomandăm să folosiți umerase colorate pentru a vă ușura munca și pentru ca acest dulap să fie cu adevărat atractiv. O ușă, de multe ori, este inutilă.

Oamenii de afaceri, fie ei bărbați sau femei, tind să aibă un număr mare de articole de îmbrăcăminte formale, cum ar fi costume sau rochii, care nu pot fi pliate. Dacă vă regăsiți, asigurați-vă că aveți tot spațiul de care aveți nevoie. Dacă vei acorda hainelor tale spațiu de depozitare suplimentar, le vei păstra fără riduri și în formă bună.

PE TERMEN LUNG, PE TERMEN SCURT
În cazul în care casa ta este limitată din punctul de vedere al spațiului de stocare, ar putea fi necesar aranjarea unui dulap pentru a se potrivi în mod eficientnevoilor de zi cu zi și de stocare pe termen lung.

Cea mai înțeleaptă mișcare este de a împărți pe dulap astfel încât o secțiune să aibe spațiu pentru agățat haine, rafturi apropiate pentru haine împăturite și o zonă de doar pentru pantofi.
Pe de altă parte, ar trebui să aibă rafturi distanțate pentru a permite cutii mari de depozitare și o un spațiu mic pentru pentru îmbrăcăminte de sezon ( pe termen lung).

Uneori, o garderoba informală solicită o abordare cu totul diferită de organizare.DORMITOR2
Dacă toate hainele pot fi ușor împăturite, se poate elimina spațiul de stocare pe umerașe, sau cel puțin limitarea acestuia. În schimb, puteți folosi un amestec de rafturi deschise, sertare, și accesorii de stocare, cum ar fi umerașe care se potrivesc mai bine. Rafturile suplimentare vă oferă flexibilitatea de a utiliza alte recipiente, cum ar fi cutii, coșuri, și tăvi de tip tobogan.

E esențial să știi să îți împarți hainele
Împărțirea spațiului din dulap poate fi un test adevarat al relației de cuplu.
Secretul menținerii „păcii” este de a împărți spațiul de stocare într-un mod care satisface cantitatea și tipul de îmbrăcăminte pe care fiecare dintre cei 2 o dețin.
Femeile au, în general, nevoie de un spațiu de depozitare  mai mare pentru haine și încălțăminte.
Barbatii, de obicei, au nevoie de mai mult spațiu pentru haine împăturite, cum ar fi tricourile cu mânecă scurtă. Creați o barieră între cele două secțiuni, cu o coloană de rafturi si sertare.

LASATI UN COMENTARIU

Comentariul va fi publicat dupa aprobare.

Anuleaza raspunsul
© Copyright 2015 Decor Plus Iasi