• 0727 866 666
  • office@decorplusiasi.ro
  • Luni-Vineri 08.00 - 17.00

Mobila birou

Executam la comanda mobila birou din PAL melaminat cu fronturi finisate. Acordam o atentie sporita realizarii mobilierului, deoarece acesta imprima personalitate spatiului si este piesa de rezistenta a amenajarii interioare.

Pe cei care doresc un plus de originalitate ii sfatuim sa aleaga serviciile noastre de proiectare mobila birou si consultanta. Cu ajutorul acestor servicii de proiectare 3D, va puteti face o idee cat mai clara despre cum va fi asezat mobilierul in spatiul pe care il aveti disponibil.

Cu cat spatiul de lucru este mai optimizat, cu atat randamentul celui care opereaza in acel spatiu de lucru este mai ridicat. De aceea mobila de birou trebuie sa respecte standarde privind organizarea si optimizarea acestui spatiu.

Atunci cand avem in acelasi spatiu mai multi angajati, birourile trebuie sa fie solutii practice care sa fie utile muncii in echipa, dar si muncii individuale. In acest sens putem realiza pentru clientii nostri mobilarea integrala la comanda, impreuna cu o serie de accesorii si elemente de siguranta.

Indiferent de tipul activitatii dumneavoastra, noi putem realiza birouri pentru restaurante, farmacii, hoteluri sau orice alta activitate desfasurati. Costul este direct proportional cu tipul materialului ales pentru mobilier, cat si cu dimensiunea acestuia. Un aspect deosebit confera materialele revolutionare, cum ar fi piatra naturala sau compozitul, care pot atrage privirile celorlalti, facandu-le clientilor dumneavoastra o prima impresie reusita.

Apelati cu incredere la serviciile noastre de inalta calitate si seriozitate. Ne recomanda partenerii nostri care pot ne pot confirma profesionalismul. Lasati-ne sa va realizam mobila birou mult dorita.

STRUCTURA: PAL melaminat de 18 mm finisat cu cant ABS de 0.4 mm.
ACCESORII: Ornament din sticla.

FORMULAR DE COMANDA

Nume si prenume (*)

E-mail (*)

Telefon (*)

Mesaj

Completati in casuta urmatoare codul din imagine: captcha

© Copyright 2015 Decor Plus Iasi