• 0727 866 666
  • office@decorplusiasi.ro
  • Luni-Vineri 08.00 - 17.00

Mobila living moderna

Producem mobila living moderna din MDF vopsit, PAL melaminat, sau pal cu fronturi din MDF vopsit. La alegerea clientului  putem folosi ornamente din sticla vopsita si diverse accesorii.

Livingul este una dintre cele mai utilizate camere, iar din acest motiv trebuie ca piesele de mobilier din acesta sa fie alese cu grija si perfectiunea trebuie sa fie pana la cel mai mic detaliu. Atmosfera generala a living-ului trebuie sa fie una primitoare si care sa va faca sa va simtiti extraordinar de bine. Din acest motiv trebuie pe de o parte sa va alegeti cu grija texturile mobilei si culorile acesteia, iar pe de alta parte trebuie aleasa cu grija forma si dimensiunea corpurilor. Asa cum fiecare om are personalitatea sa, asa si unui living i se poate contura propria sa personalitate cu ajutorul designerilor nostri care sunt foarte atenti sa confere un echilibru intre estetic si util.

Cand vorbim despre mobila living moderna, caracteristica principala este simplitatea. De asemenea folosirea de tonuri de alb si negru, mobilier in linii drepte, precum si decoratiuni mai mari contureaza un design elegant si in ton cu cerintele actuale. Apeleaza cu incredere la sfaturile noastre si lasa experienta noastra sa isi spuna cuvantul.

STRUCTURA: PAL melaminat de 18 mm finisat cu cant ABS de 0.4 mm.
FRONTURI: MDF vopsit HIGH-GLOSS finisat cu cant ABS de 1 mm.
ACCESORII: Balamale si glisiere BLUM cu amortizare.

FORMULAR DE COMANDA

Nume si prenume (*)

E-mail (*)

Telefon (*)

Mesaj

Completati in casuta urmatoare codul din imagine: captcha

© Copyright 2015 Decor Plus Iasi