• 0727 866 666
  • office@decorplusiasi.ro
  • Luni-Vineri 08.00 - 17.00

Mobila bucatarie la comanda

Realizam mobila bucatarie la comanda din MDF vopsit sau PAL melaminat, cu accesorii de calitate superioara astfel incat pentru dumneavoastra gatitul se va transforma dintr-o necesitate, intr-o placere.

Putem realiza mobila utilizand si sticla clara sau sablata si va recomandam blaturi termorezistente de la furnizori de incredere. Avem pentru dumneavoastra accesorii diversificate si de calitate superioara care sa reziste unei utilizari intense.

Bucataria este spatiul care necesita sa fie bine organizat astfel incat sa se incadreze perfect in locuinta dumneavoastra. Mai exact, mobilierul trebuie sa fie destul de incapator, dar nici sa nu ocupe mult spatiu ca sa nu para ca nu ramane suficient loc in camera.

Este de preferat sa asortati mobila cu gresia si faianta sau chiar cu parchetul, din punct de vedere al culorilor si chiar al texturii, pentru un aspect cat mai placut si o eleganta deosebita.

Indiferent ca alegeti un stil clasic sau modern, la Decor Plus Iasi veti gasi mobila bucatarie la comanda pentru toate gusturile si pentru realizarea careia calitatea va fi pusa intotdeauna pe primul loc. Va indemnam sa apelati cu incredere la designerii nostri care va vor oferi consiliere si impreuna cu care veti da contur mobilei de bucatarie mult dorite.

STRUCTURA: PAL melaminat de 18 mm finisat cu cant ABS de 0.4 mm
FRONTURI: MDF vopsit de 18 mm cu finisaj lucios
ACCESORII: Glisiere si balamale BLUM cu amortizare
BLAT DE LUCRU: Termorezistent de 38 mm

FORMULAR DE COMANDA

Nume si prenume (*)

E-mail (*)

Telefon (*)

Mesaj

Completati in casuta urmatoare codul din imagine: captcha

© Copyright 2015 Decor Plus Iasi