• 0727 866 666
  • office@decorplusiasi.ro
  • Luni-Vineri 08.00 - 17.00

Mobila de baie MDF sau PAL melaminat

Amenajam casa dumneavoastra cu mobila de baie din MDF vopsit sau din PAL melaminat, fronturile cu finisaj lucios sau mat, precum si diverse accesorii.

Baia dumneavoastra trebuie sa fie un loc de relaxare, dupa o zi obositoare de munca. De aceea si mobila de baie trebuie sa va inspire acest lucru, dar in acelasi timp sa fie functionala si sa ofere suficient spatiu pentru tot ce doriti sa depozitati pe rafturi, fie in dulapuri sau sertare.

Datorita unei organizari eficiente si inteligente, timpul petrecut pentru a va cauta lucrurile se reduce considerabil si il poti folosi pentru a te rasfata si bucura. Imaginatia este arma impotriva conventionalului, iar designerii nostri stiu acest lucru. Ei va vor sfatui care sunt cele mai utile si estetice solutii pentru nevoile dumneavoastra.

Puteti alege dintr-o gama vasta de configuratii si culori, care mai de care mai deosebite si nu trebuie sa faceti rabat de la frumos pentru a va indrepta doar spre partea practica. Acceptati sfaturile noastre si astfel veti avea parte de o mobila de baie care imbina armonios utilul si placutul si va va da un plus de odihna si liniste. Lasa-ti-ne sa va creem mobila mult dorita, iar dumneavoastra sa aveti mai mult timp la dispozitie pentru a va odihni si rasfata intr-o baie ce va ofera un confort sporit.

STRUCTURA: MDF vopsit
FRONTURI: MDF vopsit de 18 mm cu finisaj mat, maner frezat
ACCESORII: Glisiere BLUM cu amortizare

FORMULAR DE COMANDA

Nume si prenume (*)

E-mail (*)

Telefon (*)

Mesaj

Completati in casuta urmatoare codul din imagine: captcha

© Copyright 2015 Decor Plus Iasi